LED toepassingen die je nog niet had bedacht

LED verlichting is helemaal van nu. Het is energiezuinig, en daarom stapt de wereld stapje-voor-stapje over op LED. Halogeenverlichting raakt “uit de tijd” en gloeilampen komen we nog maar zelden tegen. Heb jij je woning al energiezuiniger gemaakt met LED verlichting? Wij hebben nog wat ideetjes voor je waar je misschien nog niet aan had gedacht. Misschien helpen ze je om jouw woning en leven nóg voordeliger, milieuvriendelijker en eco-friendly te maken. Succes!

1. Grote garage? Koop LED panels!

LED panels zijn grote panelen die een hoge LED lichtopbrengst hebben. Ideaal als je veel in je garage aan het klussen of hobbyen bent. Niet alleen is het lage stroomverbruik een groot voordeel; ook het vervangen is easy as hell. Een LED paneel is namelijk “plug & play”. Het is een lichtbron en armatuur in één.

2.Gloeilampen, maar dan van LED…

Klink onlogisch? Snappen we. Maar we bedoelen dat de oude, retro kooldraadlampen van vroeger weer helemaal in zijn, en dat ze ook in een LED variant verkrijgbaar zijn.

3. Terrasverlichting

Ben je een echte buitenzitter tijdens de zomermaanden? Heerlijk! Maar zorg dan wel dat je ook buiten LED verlichting gebruikt. Bijvoorbeeld als terrasverlichting, onder je veranda, óf als sfeerverlichting in de tuin.