10 Must Have Apps Voor Je Smartphone

Er zijn vele apps verkrijgbaar waarvan een groot deel gratis is. Sommige applicaties moeten worden betaald, maar het gaat hierbij vaak om hele lage bedragen. Wil jij weten wat de tien apps zijn die je absoluut op je smartphone moet hebben? Lees dan snel verder!

Whatsapp

1428000389_whatsapp-128Wie kent het niet: Whatsapp. Met deze app kun je altijd en overal in contact blijven met je vrienden door met ze te chatten. Let op dat je hiervoor wel een internetverbinding nodig hebt. Gelukkig verbruikt Whatsapp maar heel weinig data waardoor je lekker door kunt blijven kletsen.

Instagram

1428000418_InstagramInstagram is een applicatie waarop je foto’s deelt. Het is gemakkelijk om veel volgers te krijgen door hashtags te gebruiken die veelvoorkomend zijn. Als je niet wilt dat je gevolgd wordt door vreemden, zet je profiel dan op privĂ©. Zo kun je accepteren wie jou mag volgen.

Facebook

1428000451_square-facebook-128Als derde is er natuurlijk Facebook. Wederom een applicatie die te maken heeft met contact leggen met vrienden, familie en misschien zelfs om nieuwe mensen te leren kennen. Chatten gaat lekker makkelijk met Messenger van Facebook en je mist nooit meer iets over wat je vrienden aan het doen zijn.

Data Manager

1428000547_Internet_Download_ManagerIn de tijd dat we mobiel internet gebruiken, wil je natuurlijk nooit over je bundel gaan. Om onverwacht hoge kosten te voorkomen, is het verstandig om een app te downloaden die precies zal bijhouden hoe veel MB’s je eigenlijk al hebt verbruikt, en waaraan dit dan verbruikt is. Data manager is een veel gekozen applicatie hiervoor.

RTL XL

rtl-xlWil je niks meer missen aan tv-programma’s, maar ben je niet thuis op het moment dat het op de buis komt? Dan kan je het gewoon op je smartphone terugkijken met bijvoorbeeld de applicatie van RTL XL. Hiermee zijn alle programma’s van RTL terug te kijken. Let wel op dat dit veel data kan kosten. Als er een mogelijkheid is om Wifi te gebruiken, is dat een aanrader.

Angry Birds

1428000652_redbirdZeg nou eerlijk, apps zijn niet alleen erg handig, maar ook goed tegen de verveling. Het leukste is dan natuurlijk een spel, en Angry Birds mag dan niet ontbreken! Bij dit spel schiet je vogels met een katapult weg en moet je van alles kapot krijgen. Het spel is leuk voor alle leeftijden en perfect als je een tijdje moet wachten bijvoorbeeld.

Avast

1428000682_Avast_AntivirusDe zevende app die je absoluut op je smartphone moet hebben, is een virusscanner. Met al het internetten en het downloaden van apps, bestaat er natuurlijk de mogelijkheid dat je virussen binnenhaalt, net als op de computer. Veel mensen weten dit echter niet, terwijl het erg belangrijk is dat je telefoon goed beschermd is.

Je wilt niet dat je berichten bijvoorbeeld gehackt worden. Avast is een applicatie die je smartphone zal beschermen. Vergeet niet om dan ook wekelijks even een scan te doen.

Public Toilet Finder

1428000718_aiga_toilets-128Ben je veel van huis? Dan is misschien de public toilet finder app misschien wel iets voor jou. Zoals de naam al zegt, zoekt hij een toilet dat in de buurt is, en dat daarbij natuurlijk openbaar is. Geen onhandig gedoe met een lange tijd zoeken naar een toilet terwijl je al zo nodig moet. Handig voor mensen die veel op pad zijn of vaak op onbekende plekken komen waar ze geen idee hebben of er ergens een toilet aanwezig is.

Shazam

1428000740_Android-ShazamDe op een na laatste belangrijke app is Shazam. Met deze applicatie vind je binnen een paar seconden je nieuwe favoriete liedje! Hoor je een liedje op de radio, in een discotheek of ergens anders, bevalt het je en wil je weten hoe het heet? Zet Shazam aan en je telefoon zal binnen een aantal seconde weten welk nummer het is. Zorg wel dat de muziek hard genoeg staat. Anders heb je kans dat het nummer niet gevonden zal worden.

Waze

wazeTen slotte is er Waze. Deze app is perfect voor mensen die veel onderweg zijn met de auto. Er zijn veel gebruikers van Waze, die erop zetten wanneer er een file of flitser is. Met Waze ben je veel beter up to date dan de verkeersinformatie van de radio. Als er een file staat, en er een andere route mogelijk is, zal Waze dit ook aangeven. Zo kom je bijna nooit meer te laat en ook verrassingen zijn er niet meer!